DATH

DATH

Hygge – håndarbejde – herlige kager der smager – hækling –  og andre hobbys handler denne blog om. Jer er en glad amatør der kaster mig ud i nye udfordringer – og denne blog er for mig en af dem. Jeg kæmper med at bliver venner med computeren og lære at anvende denne blog. Alle opskrifter og andre projekter handler for mig om, at det er sjovt let og lækkert. Hvis I har brug hjælp eller har spørgsmål til nogle af mine indlæg er I velkommen til at kontakte mig.

2

 • Carsten

  Kære Kathrine

  Jeg er en stor beundre af dine mange kage varianter… 🙂 og er netop kommet i den heldige situation at jeg skal giftes med mit livs kærlighed… 😉 haha… Nu mangler jeg blot at finde bageren til at gøre festen til en uforglemmelig oplevelse… Vil derfor ydmygt høre om du kunne indgå i en del af min kageforestilling.. Tænker pt vi skal arbejde med minikager / minitærter / mini marengs og andre små kage hapsere… Vi bliver ca.70-80 personer.. Der skal selvfølgelig indgå både varekøb og arbejdsløn i en evt. Opgave… Tænk over det og lov at det 100% er din tid/lyst der skal afgøre det….. Ps. Jeg kan muligvis selv trille romkuglerne hvis det kan være en hjælp 😉
  Kærlig hilsen Carsten (ham på VM)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dath

   Hej Carsten

   Igen stort tillykke – jeg blev så glad og helt stolt over din forespørgsel. Der er da ikke noget jeg hellere vil! Når du får tid kan du bare ringe så vi kan aftale nærmere – hvilke dato du skal bruge kagerne, hvilke kager du ønsker, hvor mange og om der er nogle du har lyst til at prøvesmage! Bare rolig, jeg triller altid romkugler med handsker – hi hi :0)

   KH Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATH