ÆBLEPANDEKAGER

MORMORMARENGS

IMG_0669[1]

De skønneste mormormarenges som bringer minder tilbage til barndommen. Lettere kager at bage findes der ikke.

Husk at de skal være klæg i midten og tunge i bunden af chokolade!

OPSKRIFT

INGREDIENSER:

4 æggehvider

1 tsk eddike

250 gram sukker

100 gram mandler eller nødder

100 gram mørk chokolade

IMG_0665[1]

FREMGANGSMÅDE:

Pisk æggehvider, sukker og eddike sammen til det er helt stiv – der skal piskes længe

Hak mandler/nødder og chokolade og vend det i den stive marengesmasse

Sæt kagerne på bagerpapir og bages på 150 grader

Det afhænger af kagernes størrelse hvor længe de skal bage, men ca. 50 minutter til de er gyldne

Sluk for ovnen og lad dem stå og køle af i ovnen med lågen åben

God fornøjelse!

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆBLEPANDEKAGER