MÅNEDENS MAD ANBEFALING - APRIL

RUSSERSNITTER

Jeg kan varmt anbefale denne kage da den er meget let at bage og holder sig rigtig lækker og saftig de følgende dage. De er altid populær hos mine kollegaer og er blevet en klassiker på mit arbejde.

IMG_0594[1]

OPSKRIFT

Mørdej
190 gram smør
210 gram sukker
6 æggeblommer
375 gram mel

1 lille glas hindbærsyltetøj

Kokosmarengs:
6 æggehvider
375 gram sukker
190 gram kokosmel
3 store spsk kakao

200 gram chokolade til kanterne når kagen er bagt

Fremgangsmåde

Mørdej
Smuldre smør i melet
Pisk sukker og æggeblommer
Bland begge dele sammen og ældt til en ensartet masse
Sættes på køl til kokosmarengsfyldet er lavet

Kokosmarengs
Pisk æggehvider og sukker sammen
Vend forsigtigt kokosmel og kakao i massen

Kagen “samles”
Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir så den passer til bradepanden
Fordel hindbærsyltetøj udover mørdejen
Fordel nu forsigtigt kokosmarengsmassen på hinbærsyltetøjet

Bages i 30-35 min på 175 grader

Når kagen er kølet af, skæres den i stykker på ca. 5×5 cm der efterfølgende bliver penslet eller dyppet smeltet chokolade

TIPS

Kagen kan også anvendes som en almindelig skærekage hvis man ikke har tid eller mod på at dyppe kanterne
Kagen er velegnet til frysning

Rigtig god fornøjelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS MAD ANBEFALING - APRIL