LAKRIDSKYS
Så stiger blodsukkeret – sukker og lakrids i rå mængder!
Jeg fik disse hos min skønne veninde, og måtte selv prøve krafter med disse fantastiske lakridskys.
Jeg er jo stor tilhænger af lette opskrifter og dette er endnu en af dem.
OPSKRIFT
6 pasturiseret æggehvider
275 gram sukker
3 tsk. lakridspulver
1 1/2 tsk. eddike
Alle ingredienser piskes sammen til massen er helt stiv. Fyldes i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjtes ud.
Bages ved 120 grader i ca. 1 time – tjek om de skal have længere tid. De er færdige når de er hårde og lette, og slippe fra bagepapiret
TIPS
Jeg har brugt 2 forskellige slags lakridspulver, halvt af hver. Urtekrams økologiske lakridspulver som er helt fint pulveriseret og Lakrids pulver fra Johan Bülow, varianten raw liquorice powder, der er mere grov. Det er en smagssag man kan eksperimenter med.
Jeg er helt vild med lakrids, så jeg har drysset ekstra lakridspulver ud over halvdelen inden de bages.
GOD FORNØJELSE!
Ingen kommentarer endnu