MÅNEDENS FROKOST ANBEFALING - MAJ

LAKRIDSKYS

IMG_0834[1]

Så stiger blodsukkeret – sukker og lakrids i rå mængder!

Jeg fik disse hos min skønne veninde, og måtte selv prøve krafter med disse fantastiske lakridskys.

Jeg er jo stor tilhænger af lette opskrifter og dette er endnu en af dem.

OPSKRIFT

6 pasturiseret æggehvider

275 gram sukker

3 tsk. lakridspulver

1 1/2 tsk. eddike

Alle ingredienser piskes sammen til massen er helt stiv. Fyldes i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjtes ud.

Bages ved 120 grader i ca. 1 time – tjek om de skal have længere tid. De er færdige når de er hårde og lette, og slippe fra bagepapiret

IMG_0832[1]

TIPS

Jeg har brugt 2 forskellige slags lakridspulver, halvt af hver. Urtekrams økologiske lakridspulver som er helt fint pulveriseret og Lakrids pulver fra Johan Bülow, varianten raw liquorice powder, der er mere grov. Det er en smagssag man kan eksperimenter med.

Jeg er helt vild med lakrids, så jeg har drysset ekstra lakridspulver ud over halvdelen inden de bages.

GOD FORNØJELSE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS FROKOST ANBEFALING - MAJ