200 CUPCAKES!

RABARBERTRIFILI MED MASCAPONECREME

IMG_1402[1]

Så blev det endelig sæson for rabarber! Jeg har været så heldig at blive forkælet af min søde kollega med en stor bunke rabarber. Det giver jo mulighed for at slå sig løs med en masse dejlige opskrifter. Jeg MÅTTE lave en af min ynglings klassikere, rabarbertrifli. Den smager af sommer, friskhed og sødme i et. Jeg ved at jeg altid skriver det – men det er så fantastisk let at lave!

RABARBER KOMPOT

INGREDIENSER

400 gram vasket og snittet rabarber

85 gram sukker

Lidt vand

FREMGANGSMÅDE

Hæld meget lidt vand i bunden af en gryde, hvor grydens bund kun lige er dækket.

Hæld rabarber og sukker i gryden, og lad kompotten koge mør ved svag varme.

Hvis der er overskydende væske ved kompotten når rabarberne er færdige hældes det fra.

 IMG_1401[1]

MASCARPONE CREAM

INGREDIENSER

250 gram mascarpone

3 tsk. flormelis

200 gram fraise

2 tsk. Vaniljesukker

Appelsinsaft fra en halv appelsin

Grand Marnier eller anden appelsin likør efter behag

// Hvis du vil gøre din creme ekstra lækker, bruger du i stedet for de 3 tsk. Flormelis og 2 tsk. vaniljesukker  følgende: 4 tsk. flormelis hvor du blander kornene fra en halv vaniljestang i.

FREMGANGSMÅDE

Pisk hele massen glat og fri for klumper, smag til undervejs med likør og flormelis.

MAKRONER

15-20 stk. der knuses.

Anret din rabarbertrifli i et glas, læg på skift rabarberkompot, mascarpone creme og makroner. Gentages 1 til 2 gange afhængig af glassets størrelse.

GOD FORNØJELSE

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200 CUPCAKES!