GRATIS GLÆDER - LUKSUS FODBAD

JORDBÆR, JORDBÆR & FLERE JORDBÆR

IMG_2543[1]

Smagen er dansk sommer betyder smagen af jordbær. Ikke jordbær der er hårde, smagsløse og ligger på køl i et supermarked. Men små mørkerøde og søde jordbær der er frisk plukkede.

I dag har jeg været ude og gå amok i ”plukselv” jordbær hos Holgers Jordbær i Bendstrup uden for Århus. Så nu er både maven og fryseren fuld! Det er en hyggelig måde at bruge en time i solen, og jeg var så heldig at have selskab af min skønne veninde. Samtidig er det rigtigt billigt, 10 kroner for 500 gram. Som voksen giver du 20 kroner i entre, men så må du også samle og spise løs.

IMG_2539[1]

– De store jordbær marker –

Der er mange forskellige sorter, så det er bare at prøve sig frem for at finde din personlige favorit. Min er helt sikkert en lille søde og Korona, stærkt forfulgt af Polka….

Jeg synes det er fantastisk at have jordbær i fryseren til desserter og smoothies. Men lige nu vil jeg nyde alle de friske bær jeg inden de bliver dårlige! Jeg prøver at stoppe badevægten i at nå nye højder, så jordbærerne må vist blive med mælk, og i en salat i stedet for den fortrukne klassiker jordbærtærten.

IMG_2542[1]

– Plukket & pakket-

Læs mere om Holgers Jordbær:

www.holgers.net

Plukkede bær:
Salg af plukkede bær alle ugens dage kl. 9-20.

Holgers Jordbær
Clemensvej 6, Bendstrup
8530 Hjortshøj

Åbningstider selvpluk:
Tirsdag til fredag kl. 13-18.30
Weekend kl. 10-18.
HUSK: Mandag lukket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRATIS GLÆDER - LUKSUS FODBAD