BROWNI
CHOKOLADE BROWNI
Her er en fantastisk nem kage der er perfekt til dessert, og som skal laves dagen før – så bliver det ikke lettere. Jeg er altid vild med en let opskrift som denne, en man kan gå hjem og lave på 20 minutter efter arbejde – plus bage tid.
Så kan man altid pimpe og pynte, efter smag og tid. Jeg har lavet en nem pyntet browni, med brombær og blåbær sat på en tandstik.
Kagen er tung og rig på chokolade, så server den gerne med frisk frugt som et syrligt modspil. Her har jeg serveret den med en mousse med blåbær, men det kan også være is eller sorbet.
OPSKRIFT
150 gram smør
250 gram chokolade – gerne med 70% kakao indhold.
3 æg
100 gram sukker
20 gram mel
FREMGANGSMÅDE
Smelt smør og chokolade
Pisk æg og sukker luftig
Sigt mel i chokolademassen og rør dette sammen
Tilsæt smør og chokolade blandingen
Bages på 180 grader i ca. 45 minutter.
OBS
Den fylder en lille bradepande.
Den er meget tung og kompakt, så man kan kun spise et lille stykke.
Ingen kommentarer endnu