Træstammer

MÅNEDENS MAD ANBEFALING – APRIL

IMG_0613[1]

JULIETTE Café & Brasserie

Jeg kan kun give dette hyggelige sted mine varmeste anbefalinger. Denne café har så meget personlighed og varme, der er kræset om detajljerne og kvaliteten er i fokus, i alt fra maden til indretningen. Priserne er lave, maden er skøn og betjeningen er venlig – hvad mere kan man ønske sig.

Jeg er selvfølgelig ikke den eneste der har opdaget denne perle på Jægergårdsgade i Århus, så jeg vil forslå at der bestilles bord, da der ikke er så mange pladser. Der er også mulighed for at tage herlighederne med hjem da de har take-away.

www.juliette.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træstammer