FREM MED LAPPERNE

LONDON LUX

IMG_1186[1]

Lækkert, luksus, lovely!

Jeg var på en lille inspirationstur i London, hvor alle sanser blev stimuleret. Liberty får mig til at føle mig som en pige på 5 år der står i en slikbutik uden en krone på lommen. Ønskelisten vokser og pengene flyver ud af pungen…

Ovenover ses alle mine ønsker – lige fra bøger til mintpastiller til overpris!

IMG_1254[1]Næste gang jeg kommer til London vil jeg gerne en tur på Laduree ved Covent Garden Market og sidde i solen spise macarons og drikke te i bedste mormorstil!

IMG_1294[1]

For mig er det luksus at gå rundt imellem smukke gamle bygninger, fine facader, håndmalede skilte, skønne vindues displays. Det koster ikke en krone at blive høj af raffinerede detaljer og god stemning!

IMG_1293[1]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREM MED LAPPERNE