MÅNEDENS FROKOST ANBEFALING – MAJ

DEN LILLE KRO

IMG_0812[1]

Go gammeldags dansk mad er på menukortet hos “Den lille kro” i Aarhus. Der serveres både skøn mad til frokost og aftensmad, men frokosten er særlig herlig! Stedet emmer af en hyggelig atmosfære med gammel dansk musik, sprøde flæskesvær og indrettet med inspiration fra mormors dagligsture – på den fine måde.

Tarteletter, stjerneskud, smørrebrød, pariserbøf og endnu mere smørrebrød. Det er dejligt hjemmelavet mad, og nok af den til rimelige priser.

Det kan varmt anbefales at tage forbi “Den lille kro” til et stykke højtbelagt smørrebrød eller en sprød tartelet. Der er så meget jeg gerne vil prøve på menukortet, at jeg har bestemt at jeg ikke må bestille det samme to gange før jeg har været alle mine ynglings retter igennem.

VELBEKOMME!

Den lille kro

Nørre Allé 55

8000 Aahus C

www.denlillekro.dkd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN`