HINDBÆRSNITTER

SUTTESNOR

IMG_1327[1]

Denne lille hæklede suttesnor er en fin lille praktisk ting. Både for dem der har små børn, men også for mig, da jeg let lige kan have den med i en lille håndtaske, og bare hækle løs. Jeg har set en fin suttesnor og prøvet mig frem til nedestående opskrift. Suttesnoren er en super god ting at gå i gang med hvis man er nybegynder.

IMG_1326[1]

OPSKRIFT

Slå 8 luftmasker op, og brug 2 masker til at vende med.

Der er nu 6 masker hvor jeg hækler frem og tilbage i fastmasker til den måler ca. 17 cm.

Til slut laves løkken, hækl 3 fastmasker, og nu en løs række med luftmasker, der sættes fast ved at hækle de sidste 3 fastmasker på rækken.

Efterfølgende har jeg syet et stykke Liberty stof på bagsiden. Suttesnoren kan sagtens fungere uden et dette stykke stof. Så syes enden bare op sammen omkring klemmen.

Jeg havde et stykke stof jeg gerne ville bruge, men det er lettere at sy et stykke bånd på der passer i bredden. Der findes så mange fine broderet/vævet bånd man kan pimpe sin suttesnor med og gøre den personlig.

TIP

Det er også muligt at hækle suttesnoren i stangmasker, så bliver den bare en anelse mindre fast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HINDBÆRSNITTER