MÅNEDENS ANBEFALING - HAUTE FRITURE

HJEMMELAVET KETTER

IMG_1533[1]

HJEMMELAVET KETTER

Jeg fik den bedste hjemmelavede ketchup, da jeg var på Schous Brasserie. Ikke nok med at jeg sidder og føler mig lykkelig over at have fået en skøn burger med verdens bedste ketchup, jeg får også lov at få opskriften. Det er en fantastisk ketchup der ikke kun kan bruges som en almindelig ketchup. Men den kan også fungere som spred i en sandwich eller en dip.

En hotdog med de syltede agurker og denne ketchup er som en tur i fastfood himlen!

OPSKRIFT

INGEREDIENSER

1 grønt æble

1 stort løg

2 stænger blegselleri

1 dåse hakkede tomater

Ca. 1 tsk. Chilipulver

Ca. 2 spsk. Brun farin

Ca.2 spsk. Æble eddike

Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Snit æblet, løg og blegselleri og svits dem gyldne i olie.

Tilsæt dåsen med de hakkede tomater, og lad det komme i kog.

Blend blandingen og smag til med chilipulver, brun farin, æble eddike, salt og peber.

Det er en sød ketchup med et kick af chili.

-Det er dobbelt portion der ses på billedet, og den er mere orange end rød…-

IMG_1534[1]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS ANBEFALING - HAUTE FRITURE