BLÅBÆR SMOOTHIE

SELVGJORT ER VELGJORT – DEL 1

IMG_1642[1]

 – Selvgjort er velgjort…. forhåbentlig –

Disse skønne vinduer skal blive til et vitrineskab som, på nedenestående billede. Jeg så det fine skab i Isabellas magasinet – “gør det selv vitrine” Så jeg tænkte, at sådan en skal jeg da i gang med. Denne “gør det selv” drøm har min svigerfar så gjort muligt, da han vil hjælpe og guide mig gennem dette projekt. Jeg har fået pudset vinduerne ned, og er klar til at bygge korpus!

Jeg er så spændt, at jeg ikke kan vente med at komme videre, så følg med i dette “gør det selv” – eventyr!

INSPIRATIONEN FRA ISABELLAS

IMG_1643[1]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅBÆR SMOOTHIE