LOPPEGULD

SELVGJORT ER VELGJORT – DEL 2

IMG_1697[1]

Jeg var en tur i Jem & Fix med min svigerfar for at vælge materialer – hold nu op hvor er det vanskeligt at bestemme sig. Hængsler, træ og søm hentet hjem, og var vi klar til at gå i gang!

Da vi gik i gang, var jeg i tvivl om der var mig der er på den hårdeste håndværker prøve, eller min svigerfars tålmodighed. Jeg vil jo nødig være den ringeste lærling han nogensinde har haft – men janteloven lagt til side synes jeg at det gik fantastisk – på trods en tømrelus.

IMG_1703[1]

Jeg har fået savet alt træ til – da jeg ikke selv må håndtere elsaven. Så er jeg ellers gået i gang med at samle på livet løs med søm og skruer. Vi er kommet rigtig langt, og skabsprojektet er virkelig ved at tage form. Nu mangler der i store træk kun at få skiftet et stykke glas der skal kittes om, og at lave hylder og pyntelister samt montere greb og maling.

Det er gået meget bedre og hurtigere end jeg turde drømme om – der er stadig et stykke vej igen. Men jeg er glad for det foreløbige resultat og meget optimistisk!

IMG_1698[1]

Hvis du har lyst til at gå i gang kommer der en instruktion senere til hvordan du kommer i gang.

Find fine vinduer på www.genbyg.dk

FORSÆTTELSE FØLGER….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOPPEGULD