PASSIONS MACARONS

GRATIS GLÆDER – LUKSUS FODBAD

IMG_1894[1]

–  HJEMME BLANDET LUKSUS FODBAD –

På billedet ses en vidunderlig fodbads blanding jeg fik i fødselsdagsgave. Duftende og fine tørrede blomster blandet med fodsalt. Jeg tænkte, det burde man gøre hver søndag for at lade batterierne og op, og starte ugen med fine fødder.

Det forekom mig dog som en dyr fornøjelse, indtil jeg fik set hvad den faktisk indeholder.

Hybenknopper

Kamilleblomster

Lavendler

Jeg har været ude og plukke hybenknopper der ligger til tørre. Fra sidste sæson har jeg tørrede lavender og mangler bare badesalt og eventuelt tørrede kamilleblomster. Fodbadet kan sagtens fungere med bare lavendel, hybenblomst og badesalt.

 Jeg ved godt at det burde stå – næsten gratis glæder da der skal købes badesalt. Det er muligt at købe 1 kg Himalaya krystal badesalt for 38 kroner på www.helseplus.dk – så en meget billig fornøjelse!

Det er muligt at købe tørrede kamilleblomster til ca. 25 kroner – også hos helseplus, eller hos din lokale helse butik.

Så nu er det bare med at komme ud og få høstet og tørret hyben knopper og lavendel, så der er badesalt til et helt år! Du kan tilsættes mandelolie i fodbadet for et endnu blødere og fugtgivende resultat.

HER ER MIN EGEN HJEMMELAVET BLANDING!

IMG_1941[1]

Blandingen kan pakkes i en lille pose i stof eller cellofan, og foræres som en skøn lille værtinde gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASSIONS MACARONS