MÅNEDENS ANBEFALING - VAPIANO

HYLDEBLOMSTSAFT

 IMG_2460[1]

Smagen af sommer- direkte importret fra min fantastiske svigermor. Jeg har haft meget at se til her på det sidste, og har ikke kunne nå at få lavet hyldeblomstsaft. Men det er jo ikke noget problem, når jeg har en svigermor der træder til og laver en omgang til os. Jeg vil ikke lade Jer blive snydt for denne opskrift, så selvom det ikke er noget jeg selv har lavet må det på bloggen. Jeg er jo altid vild med let og lækkert, og nemmere bliver det vist ikke når det bliver leveret lige til døren.

Det er skønt med et glas iskold saft på en varm sommerdag, og med danskvand og vodka på en sensommer aften!

OPSKRIFT

INGREDIENSER

40 klasser hyld

1 ½ kg melis – halvdelen rørsukker og den anden del brun farin

3 økologiske citroner i skiver

50 gram vinsyre

1 ½ liter kogende vand

IMG_2458[1]

FREMGANGSMÅDE

Skærmene skylles og blomsterne klippes fra stænglerne.

Læg alle ingredienser i en stor gryde eller skål.

Hæld det kogende vand over.

Massen skal stå i 5 dage og omrøres undervejs.

På 5. dagen sis den og hældes på flaske.

Vask flaskerne af i kogende vand.

GOD FORNØJESE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS ANBEFALING - VAPIANO