JORDBÆRSALAT

MÅNEDENS ANBEFALING – VAPIANO

Vapiano er en fantastisk fastfood kæde – ja du hørte rigtig! Jeg elsker at komme på Vapiano og få et hurtigt let og lækkert måltid. Vi har desværre ikke en Vapiano i Danmark, men hvis du er i udlandet og kommer forbi en Vapiano, du prøve det. Der er mange i Tyskland, Schweiz og Østrig, men det er også muligt i Skandinavien. Tjek deres hjemmeside og se om du er tæt på næste gang du er i udlandet.

www.vapiano.com

IMG_2549[1]

Normalt er jeg ikke vild med fastfood, eller kæmpe upersonlige koncepter. Men for mig er Vapiano mere end dette. Det er god men billigt mad, hyggeligt men stadig hurtigt – med mindre man kommer når der er aller flest og køerne er lange! Maden er ikke fed fastfood som vi kender det fra Mc Donalds, men skøn klassisk italiensk mad. Fastfood konceptet kommer ind i billedet i forhold til servicen. Når man ankommer får man udleveret et kort, som følger en under hele besøget – de registrere alle dine køb på dette kort, og så betaler du bare når du går.

Der er forskellige stationer med pasta, pizza & antipasti og salater. Man stiller sig i kø ved den station man ønsker at bestille fra. Her står de og laver din bestilling mens du venter. Du tager selv bestik og glas når du står i køen og får dine drikkevarer med når maden er klar.IMG_2551[1] IMG_2550[1]

Priserne er lave, kvaliteten af maden er i top og atmosfæren er hyggelig. Jeg har aldrig haft nogle med på Vapiano, der ikke har haft samme gode oplevelse. Det har været den samme gode opleveler i alle de steder jeg har besøgt i Tyskland, Sverige og Schweiz.

Vapiano har deres egen pastafabrik i hver butik, hvor de laver alle former for frisk pasta. Friske krydderurter på alle borde som står i et lille gartneri og store fine oliventræer midt i restauranten.

Sidst men ikke mindst det vigtigste – maden. Der er noget for alle i hele familen, pasta, pizza, antipasti, insalate & desserter. Da de står og laver alle retter imens du venter, er der mulighed for at tilføje eller komme med mindre ændringer selv om det er fastfood. Maden er “value for Money” efter min mening!

IMG_2552[1]

Håber at du får mulighed for at besøge Vapiano

2

 • Hvor ser de lækre ud de pizza’er 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dath

   Deres pizzaer er skønne og kan som sagt varmt anbefales – men deres hjemmelavet pastaretter er fantastiske! Jeg er så heldig at være i Berlin og må selvfølgelig en tur forbi Vapiano. Håber at du får muligheden :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JORDBÆRSALAT