HVIDCHOKOLADE MOUSSE

BROMBÆR – OG BLÅBÆR BALSAMICO

IMG_3334[1]Så har jeg endnu engang været på brombærjagt, og der kan ikke være flere bær i fryseren. Jeg er derfor gået i gang med at få dem brugt. Da jeg kan ikke bage kager af dem alle sammen har jeg fået lavet sirup, en omgang crumbel og denne balsamico. Så der vil komme et lille brombær tema i denne uge.

Fra sødt til surt – i dag har jeg bevæget mig lang væk fra mine sædvanelige kager. Men som altid er jeg vild med både man kan bevare smagen af sommer og konservere årets høst. Jeg synes en god balsamico er fantastisk til at opgradere en salat. Her i efteråret håber jeg på at kunne forlænge perioden med smagen af sommersalter med denne balsamico. Denne balsamico skal trække i 1 måned, så der vil komme billeder af det færdige resultat om en måneds tid….

INGREDIENSER

2,5 dl hvid balsamico

1 spsk. Sukker

100 gram brombær

100 gram blåbær

FREMGANGSMÅDE

Bland sukker i balsamico – rør til sukkeret opløses.

Skold en flaske eller et sylteglas blandingen skal hældes på. Hæld nu balsamicoen på flaske eller i et sylteglas.

Tilføj nu alle bær og luk flasken eller sylteglasset.

Blandingen skal nu trække en måned ved stuetemperatur, si nu bærerne.

Balsamicoen kan nu holde sig op til et år.

GOD FORNØJELSE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDCHOKOLADE MOUSSE