MUFFINS MED ÆBLER & KANEL

FRISKPRESSET ÆBLEMOST

IMG_3680[1]Jeg fik en hel kurv med de mest fantastiske æbler af min kollega. Jeg har lavet gammeldags æblekage, pandekager med æble, æblemuffins og crumble, og gemt nogle til eddike… Så selvfølgelig har jeg presset en skøn most af de sidste.

Det kommer meget an på hvor god en juicer man har, i forhold til hvor let det er at presse sin most. Jeg har ikke den nyeste eller bedste model, så jeg har skåret æblerne fri fra kernehuset og ladt den finde røde skræl blive på. Derfor har jeg fået den let pink, syrlige og friske æblemost. Jeg har sigtet min juice i et klæde og hælde den på en skoldet flaske.

Det er muligt at gemme mosten i fryseren – her i “huset” når der vist ikke at blive gemt til vinteren. Sådan en hjemmelavet æblemost er fantastisk at servere med iskolde isterninger, da 100% koncentreret får en helt ny betydning.

OBS: Opskrifterne på gammeldags æblekage og pandekager med æbler ligger allerede på bloggen og crumblen bliver lagt på senere.

GOD FORNØJELSE

IMG_3682[1]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUFFINS MED ÆBLER & KANEL