BROWNI

MUFFINS MED ÆBLER & KANEL

IMG_3637[1]

– Æble sæson –  

Og jeg har været så heldig at få en hel kurv fyldt med æbler. Jeg har bagt skønne og hurtige æble og kanel muffins. Jeg har lavet den som en helt almindelig muffin og en let opgraderet udgave. Den opgraderede udgave kan fungere som en lille dessert.

IMG_3636[1]

INGREDIENSER

5 dl mel

5 dl sukker

300 gram æbler i fine tern

100 gram marcipan

2 tsk. vaniljesukker

2 tsk. kanel

1 tsk. bagepulver

200 gram smør – smeltet

4 æg

FREMGANGSMÅDE

Pisk æg og sukker luftig.

Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver.

Pisk den smeltede smør i massen.

Vend den revne marcipan og de små æble tern i.

Jeg har bagt disse som mini muffins og derfor er det vigtigt at æblerne er skåret små, i forhold til hvis det er en almindelig størrelse muffin.

Fyld muffins formene op med ca. 2/3 dej.

Bag kagerne på 175 grader i 20-30 minutter, afhængig af formenes størrelse eller indtil kanterne begynder at blive gyldne.

Lad kagerne køle helt af inden du pynter dem med flødeost frosting.

IMG_3634[1]

FLØDEOST FROSTING

INGREDIENSER

200 gram flødeost – ikke light

2 dl flormelis

100 gram smør – rigtig smør

2 tsk. vaniljesukker

FREMGANGSMÅDE

Pisk smørret blødt og tilsæt sigtet flormelis og vaniljesukker, pisk tilslut flødeosten i.

Er frostingen for tynd kan du justere den med lidt ekstra smør.

PYNTNING

IMG_3635[1]

Jeg har opgraderet mine muffins på følgende måde

Skåret den over

Fyldt den med et lag flødeost frosting og friske æbler skåret i meget små og fine tern.

Til sidst er  toppen kommet på, og jeg gentaget  ved at putte flødeost frosting og friske æbler og drysset med topping og citronmelisse.

 GOD FORNØJELSE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROWNI