JORDBÆR MILKSHAKE

BROMBÆR, RABABER OG -ÆBLE CRUMBEL

IMG_3476[1]

BROMBÆR CRUMBEL

Her er endnu en nem kage. Den er nem af flere grunde:

Den tager kun 10-15 minutter at lave uden bagetid.

Den kan forberedes dagen inden.

Du kan ændre frugt fyld fra brombær til hvad du lige har ved hånden, både frost og frisk frugt kan anvendes.

Her har jeg lavet 3 varianter fordi jeg havde et par æbler til overs, nogle friske brombær og rabarber i fryseren.

IMG_3477[1]

INGREDIENSER

FRUGTFYLD

500 gram brombær eller rabarber/æbler

1 tsk. kartoffelmel

1 tsk. stødt kanel – undlad hvis du anvender brombær

2 dl flormelis

 

SMULDREDEJ

50 gram havregryn

50 gram hvedemel

200 gram marcipan

30 gram mandelmel eller hakket mandler

2 ½ spsk. flormelis

100 g koldt smør

 

FREMGANGSMÅDE

Bland den valgte frugt med, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen, kom det i en tærteform eller, som jeg har gjort, i små portions forme.

 Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten eller tærterne midt i ovnen – til den/de er gylden.

Bagetid: Ca. 25 min. ved 225°.

Server tærten med creme fraiche, vanilje creme eller is.

GOD FORNØJELSE

IMG_3478[1]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JORDBÆR MILKSHAKE