MINI MARENGS MED BLÅBÆR OG HVID CHOKOLADE
Alle mine ynglings samlet i et – hvid chokolade, blåbære samlet i en mini marengs!
OPSKRIFT
2oo gram frosne blåbær
6 spsk. vand
2 spsk honning
3 pasturiseret æggehvider
150 gram sukker
1 tsk eddike
100 gram hvid chokolade
FREMGANGSMÅDE
Kog blåbærerne med vand og honning. Når de er kogt helt møre blendes massen med en stavblender og koges videre så bærerne reduceres yderlig for væske. Jeg havde ca. 90 gram blendet bærmasse til slut. Massen køles inden den vendes i marengsmasse.
Imens bærerne koges piskes æggemassen sammen, og chokoladen hakkes.
Når alle delene er klar vendes de forsigtigt sammen og massen sættes på en bagepladen. Enten med to skeer eller i en sprøjtepose uden tyld.
Bages i ca. 1 time og 20 minutteter på 125 grader. Sluk ovnen og lad kagerne stå i ovnen og køle af med lågen på klem.
Ingen kommentarer endnu