OREO UGLER

LOPPEGULD

IMG_1725[1]

– Jeg vil gerne veksle mine lommepenge til loppeguld –

Sidste weekend blev min selvdisciplin testet da jeg var på en lille loppetur i det vestjyske. Min svaghed for glas og krystal endte med disse skønne glas, et fad, karaffel og 2 fine skåle. Jeg har meget i forvejen og ikke plads til mere – men det er vel derfor man begynder at bygge sig et vitrineskab!

Jeg kan stærkt anbefale at tage en tur og besøge de små loppemarkeder og genbrugsbutikker “ude på landet”. Der er virkelig penge at spare, og gemte skatte der venter på at blive fundet!

GOD FORNØJELSE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OREO UGLER