HJEMMELAVET KETTER
HJEMMELAVET KETTER
Jeg fik den bedste hjemmelavede ketchup, da jeg var på Schous Brasserie. Ikke nok med at jeg sidder og føler mig lykkelig over at have fået en skøn burger med verdens bedste ketchup, jeg får også lov at få opskriften. Det er en fantastisk ketchup der ikke kun kan bruges som en almindelig ketchup. Men den kan også fungere som spred i en sandwich eller en dip.
En hotdog med de syltede agurker og denne ketchup er som en tur i fastfood himlen!
OPSKRIFT
INGEREDIENSER
1 grønt æble
1 stort løg
2 stænger blegselleri
1 dåse hakkede tomater
Ca. 1 tsk. Chilipulver
Ca. 2 spsk. Brun farin
Ca.2 spsk. Æble eddike
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Snit æblet, løg og blegselleri og svits dem gyldne i olie.
Tilsæt dåsen med de hakkede tomater, og lad det komme i kog.
Blend blandingen og smag til med chilipulver, brun farin, æble eddike, salt og peber.
Det er en sød ketchup med et kick af chili.
-Det er dobbelt portion der ses på billedet, og den er mere orange end rød…-
Ingen kommentarer endnu