BROWNIES MED ORANGESMAG & ÆBLEMOS
– Sprød uden på, blød og saftig indeni –
Her er igen en let og lækker kage, jeg er vild med denne brownie med orangesmag fordi den holder sig blød og saftig. Jeg kan godt lide den til is, eller creme fraiche med vanilje. For at understrege orangesmagen skæres appelsinfileter ud og server til.
OPSKRIFT
125 gram mørk chokolade med orangesmag
30 gram smør
200 gram smør
250 gram sukker
3 æg
2 spsk creme fraiche
2 spsk æblemos
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
125 g mel
100 gram hakket valnødder eller hasselnødder
FREMGANGSMÅDE
Chokoladen og de 30 gram smør smeltes ved svag varme.
Smør og rørsukker piskes hvidt.
Resten af ingredienserne røres i dejen i nævnte rækkefølge, og til sidst røres den smeltede chokolade i dejen.
Dejen hældes i en bradepande med bagepapir, og bages i en 170 grader varm ovn i ca. 30-40 minutter.
GOD FORNØJELSE
OBS: På billedet ses kun en halv portion
Ingen kommentarer endnu