LONDON LUX

HINDBÆRSNITTER

IMG_1090[1]

OPSKRIFT

Ca. 12-14 snitter

200 g smør

350 g hvedemel

180 g flormelis

1 vanilliestang

1 æg

FYLD

1½ dl hindbærmarmelade

GLASUR

200 g flormelis

4 spsk vand

PYNT

Krymmel

Bages ved 20-25 min. ved 175°.

FREMGANGSMÅDE

IMG_1091[1] IMG_1092[1]

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.

Tilsæt flormelis, hvor indholdet fra den flækket vanilliestang “masses” ud i.

Ældt hurtigt dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Del dejen i 2 portioner og rul hver portion ud. Stik cirkler ud med en udstikker eller et glas. Fjern den overskyden dej og bag mørdejs cirklerne til de er gyldne. Lad kagerne køle helt af på en bagerist.

Smør marmeladen på halvdelen af kagerne og læg kagerne sammen. Pynt med glasur og krymmel. Det er lettere at få marmeladen og glasur lagt pænt på hvis du fylder det på sprøjtepose.

GOD FORNØJELSE

2

  • Åh, hindbærsnitter går bare aldrig af mode – hvor er de bare fine. Jeg elsker at lave dem med solbærmarmelade.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dath

      Hej Anne
      Jeg er så evig enig med dig – det er en klassiker! Det lyder som et super skønt twist jeg helt sikkert må afprøve. Det er dejligt med gode ideer – TAK :0)
      // Dath

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON LUX