RABARBERTRIFILI MED MASCAPONECREME

GÅ AGURK

IMG_1004[1]

HJEMMELAVET AGURKSALAT

Der er ikke noget der er lettere at lave, og samtidig smager så skønt! En god agurksalat kan pifte alt op fra en gillet hotdog,  til en leverpostegsmad eller anvendes som tilbehør til eksempelvis frikadeller og en grydestegt kylling.

Blandings forholdet mellem eddike og sukker er altid 2 til 1. Så kan man bare lave den mængde man har brug for.

OPSKRIFT

2 agurker

3 dl eddike

1,5 dl sukker

salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Snit agurkerne helt fint i hånden eller brug et mandolinjern.

Rør sukkeret ud i eddiken så den opløses inden agurkerne kommes i.

Tilsæt salt og peber.

Den skal trækkes ca. 3 timer inden brug – den bliver kun bedre hvis den står længere.

Den kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABARBERTRIFILI MED MASCAPONECREME